Ιταλικά ταχύρρυθμα (γρήγορη εκμάθηση)

Ταχύρυθμα τμήματα Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες

Ιταλικά – Ποιός είναι ο πιο γρήγορος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος εκμάθησης;

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Ιταλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός, γρήγορος αλλά και οικονομικός τρόπος για να μάθει Ιταλικά ένας ενήλικος. Άλλοι τρόποι εκμάθησης, όπως τα ιδιαίτερα μαθήματα ή η αυτοδιδασκαλία και η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, αποδεικνύονται συνήθως αναποτελεσματικοί (λόγω της πολυπλοκότητας του εκπαιδευτικού αντικειμένου) και / ή ιδιαίτερα δαπανηροί.

Ιταλικά – Γιατί αποτυγχάνουν συχνά όσοι θέλουν να τα μάθουν μόνοι τους

Πολλοί σπουδαστές που προσπάθησαν να μάθουν Ιταλικά μόνοι τους ή με ιδιαίτερα, τελικά στρέφονται στη σίγουρη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση του φροντιστηρίου. Από κει και πέρα, το ζητούμενο είναι – αυτονόητα – η σωστή επιλογή μίας σχολής που θα συνδυάζει υψηλό επίπεδο σπουδών, εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων και χαμηλό κόστος.

Ιταλικά – Γιατί ο καλύτερος τρόπος είναι η εκμάθηση σε σχολή

Η πράξη έχει δείξει ότι η παρακολούθηση μαθημάτων Ιταλικών από ενήλικες σε ένα οργανωμένο περιβάλλον (όπως αυτό που παρέχουν οι σχολές, τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών) έχει ταχύτερα αποτελέσματα, αρκεί οι υπηρεσίες του φροντιστηρίου να είναι επαγγελματικές και υψηλού επιπέδου.

Ταχύρυθμα τμήματα Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες

Ιταλικά – Γιατί να πάτε σε σχολή για να τα μάθετε γρήγορα και οικονομικά

Οι λόγοι που η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας στο περιβάλλον ενός φροντιστηρίου, σχολής ή κέντρου ξένων γλωσσών είναι ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμάθησης είναι πολλοί. Οι σημαντικότεροι όμως είναι οι ακόλουθοι:

  • Το οργανωμένο περιβάλλον και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει το φροντιστήριο (κέντρο) Ιταλικών και ξένων γλωσσών μεγιστοποιεί την απόδοση τόσο των εκπαιδευτών όσο και των σπουδαστών.
  • Η επαφή με άλλους ενήλικες που επίσης μαθαίνουν Ιταλικά βοηθά την όλη προσπάθεια.
  • Η ύπαρξη σταθερότητας στο πρόγραμμα περιορίζει τις απουσίες.
  • Η υποστήριξη του σπουδαστή από τη διεύθυνση σπουδών του εκπαιδευτηρίου δεν περιορίζεται στα χρονικά πλαίσια του μαθήματος.
  • Το φροντιστήριο Ιταλικών είναι οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή εκμάθησης, αφού οι σπουδαστές μοιράζονται το κόστος της εκπαίδευσης. Μάλιστα, όσο πιο πολλούς σπουδαστές έχει ένα κέντρο ξένων γλωσσών, τόσο καλύτερες τιμές μπορεί να προσφέρει.
  • Το εκπαιδευτικό υλικό για να μάθετε Ιταλικά που επιλέγει ένα καλά οργανωμένο και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτήριο είναι πάντοτε το πιο καλό, σύγχρονο και κατάλληλο που υπάρχει, καθώς επιλέγεται με αποκλειστικό γνώμονα την επιτυχία του προγράμματος και του σπουδαστή. Αντίθετα, στα ιδιαίτερα μαθήματα είναι σύνηθες να χρησιμοποιούνται βιβλία τα οποία ο καθηγητής έχει «δουλέψει» (ασχέτως αν είναι ή όχι τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα) προκειμένου ο καθηγητής να αποφύγει το κόστος αγοράς και το χρονικό κόστος προετοιμασίας νέων βιβλίων. Κάτι τέτοιο, αυτονόητα, δεν είναι προς το συμφέρον του σπουδαστή.

Νέα τμήματα Ιταλικών Οκτωβρίου.

Έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία

για εγγραφές έως 10 Οκτωβρίου.

Τάξη ή online μαθήματα ή blended learning.

Αναγνωρισμένα πτυχία B2 και C2 σε μήνες, όχι σε χρόνια! Νο1 σε αριθμό ενηλίκων επιτυχόντων.

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43