Πότε να ξεκινήσω να μαθαίνω Ιταλικά;

Πότε να Μάθω Ιταλικά Ευρωδιάσταση

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες που θέλουν να μάθουν Ιταλικά είναι ότι, ακόμα και οι ελάχιστες σχολές που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, συνήθως σχηματίζουν τμήματα μια φορά το χρόνο, κάθε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, περιορίζοντας έτσι σημαντικά τις επιλογές ενός ενήλικου σπουδαστή που πιθανότατα εξυπηρετείται καλύτερα να αρχίσει μαθήματα σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο.

Η επιλογή του κατάλληλου χρόνου έναρξης είναι πολύ σημαντική παράμετρος στην προσπάθεια κάθε ενήλικου να μάθει Ιταλικά. Εάν αρχίσει μαθήματα σε μία περίοδο που έχει πολλές άλλες υποχρεώσεις, είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την προσπάθεια, λόγω έλλειψης χρόνου. Αντίστροφα, αν οι υποχρεώσεις που τον «κρατούν» από το να αρχίσει μαθήματα Ιταλικών διαρκούν λίγους μήνες, σίγουρα δε θέλει να περιμένει μετά άλλους τόσους και περισσότερους μέχρι να αρχίσει μαθήματα.

Υπάρχει μια σχολή Ιταλικών για ενήλικες που προσφέρει συνήθως νέα τμήματα σε όλη τη διάρκεια του έτους (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο και Ιούνιο). Έτσι, δε δεσμεύεστε από τη λογική του «σχολικού έτους» που αφορά τα παιδιά και καμία σχέση δεν έχει με τις ανάγκες ενός ενήλικου και μπορείτε να αρχίσετε μαθήματα Ιταλικών όποτε εξυπηρετεί εσάς. Δείτε περισσότερα εδώ.

Νέα τμήματα Ιταλικών Οκτωβρίου.

Έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία

για εγγραφές έως 10 Οκτωβρίου.

Τάξη ή online μαθήματα ή blended learning.

Αναγνωρισμένα πτυχία B2 και C2 σε μήνες, όχι σε χρόνια! Νο1 σε αριθμό ενηλίκων επιτυχόντων.

Επικοινωνία: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43